Kutyapanzió

 PANZIÓBAN KUTYÁJA KÉNYELMÉT AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK BIZTOSÍTJÁK

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL! KEDVENCE HAZA SEM AKAR MAJD MENNI. JELSZAVUNK: A LEGJOBB REFERENCIA AZ ELÉGEDETT KUTYA

 

Központi fűtés

A téli időszakban is gondolunk kedvence kényelmére ezért rendelkezésre állnak fűtött kenneljeink.


 

Infrakamera

Igény esetén a gazdi a nap bármely szakában internet eléréssel akár számítógépről vagy mobilról is nyomon tudja követni Kedvence napját nálunk.


Klimatizált

Legyünk őszinték, egész jó dolog egy klimatizált szoba hűvös kényelmében elbújni a tűző, nyári Nap forrósága elől. Így nem csak a hőgutát kerülhetjük el, hanem a kellemes hőmérsékletű helyiségben maximális lehet a pihenés is a kis kedvencünknek.Biztonságos, 12-15 m2 kennelek

Kedvence kényelmét belső elhelyezésű, biztonságos, tágas, minden igényt kielégítő 12-15 m2 kennelekbe helyezzük el. A napi 3x foglalkozást az 1 hektáros bekerített kutyaiskolánk területén végezzük.


Kozmetika

 

Igény esetén lehetőség van arra, hogy kutyáját szakképzett kozmetikus lássa el.


 

Játék

Napi Három alkalommal sétáltatjuk, futtatjuk kedvencét, de ezen kívül igényelhető extra foglalkozás: játék, úsztatás, stb.….


 

Kutyaetetés háznál

Ha a család elutazik otthonról, de a kedvenceteket nem vihetik magukkal és nem akarják panzióba adni sem, akkor a legjobb megoldás, ha otthon marad!

Ebben az esetben a kutya marad otthon, a megszokott környezetben. Nem stresszeljük a környezetváltozással; illetve biztosítva van a “ház védelme” is. Ebben az esetben a gazda igénye szerint naponta 1-szer vagy 2-szer megyünk a kutyához, megsétáltatjuk, megetetjük, friss vizet adunk neki; illetve összeszedjük a kutyagumit. Ilyenkor a postaládát is ki szoktuk üríteni, amivel több problémát megelőzhetünk.

Az utazás előtt egyeztetünk néhány időpontot, amikor kiképzőnk kimegy és megismerkedik a kutyával, no meg a család igényeivel.


 

Táplálkozás

A vendégeinket szuper prémium Eukanuba által biztosított eledelekkel látjuk el, így kutyusa a nálunk eltöltött idő alatt a legjobb minőségű falatokhoz jut hozzá!


 

Háztól-házig

Bármi probléma felmerülhet a kedvence szállításával, nincs gépjármű, nincs segítség, stb.. ezen sem kell aggódni, megoldjuk! HíVJON BIZALOMMAL


A szolgáltatás árai

Panzió

1 kutya 3000 Ft / nap 2. kutya 2500 Ft / nap 3. kutya 2000 Ft /nap Kamerás 6000 Ft / nap
Szállítás 100 Ft /Km

Kutyanapközi

2000 Ft / nap Reggel 8-18 óráig Heti bérlet 9000 Ft / kutya
Szállítás 100 Ft /Km

Online időpontfoglalás

Panziónk bevezette az online időpont foglalási rendszerét. Kérjük használja bizalommal, a pontos érkezési időt kérjük előzetesen telefonon egyeztetni! Köszönjük!

(A * jelzett mezőket kötelező kitölteni)